Nieuwe Lokaal- en Barbeheerder Carambole

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van 7 januari 2023 is aangekondigd dat Bert Vink de nieuwe bar- en lokaalbeheerder van de Biljartclub Carambole in Rumpt is geworden.

Hij is ook meteen goed van start gegaan. Sinds het begin van het seizoen waar hij als lid proef heeft gedraaid als beheerder/uitbater, is er al een duidelijke verbetering te zien aan de bar en het lokaal, maar vooral de positieve sfeer op de biljartclub is verbeterd. Ook het nieuwe bestuur heeft in korte tijd in samenwerking met de nieuwe beheerder veel verbeteringen doorgevoerd, zoals een sfeervolle verlichting binnen en buiten, airco units en bovenbar. Met grote dank aan de hoofdsponsor.

Bert Vink is altijd al een liefhebber van de biljartsport geweest, en hij was dan ook trots toen hij de kans kreeg om de leiding over de bar en het lokaal te nemen. Hij heeft meteen een aantal verbeteringen doorgevoerd, zoals het uitbreiden van het eet- en drankassortiment.

De leden van de club zijn ontzettend blij met zijn komst, en er is een duidelijke groei te zien in het aantal leden. De grootste wijziging is volgens de bezoekers, dat de sfeer binnen de club enorm omhoog is gegaan, wat te danken is aan de aanwezigheid van Bert Vink, die altijd vriendelijk en behulpzaam is.

Het is duidelijk dat Bert Vink de juiste man op de juiste plek is, en dat hij er alles aan doet om de Biljartclub Carambole in Rumpt weer helemaal op de kaart te zetten. Iedereen is dan ook blij dat hij de bar- en lokaalbeheerder is geworden, en ze kijken uit naar wat de toekomst nog meer zal brengen onder zijn leiding.

De nieuwe lokaal beheerder en biljartvereniging gaat er ook van uit dat veel nieuwe teams en leden zich gaan aanmelden voor het komende nieuwe seizoen.

Iedere woensdag zal het lokaal geopend zijn voor leden en niet leden, van 13 tot ca 23 uur. De koffie staat klaar!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *