Over ons

Biljartvereniging Carambole ligt in het midden van het land in de plaats Rumpt tussen Utrecht en Den Bosch. De biljartvereniging heeft 8 tafels waarvan 4 kleine tafels (115×230) en 4 grote tafels (142,5×285).
BV Carambole speelt op alle niveaus. 

Mocht je geïnteresseerd zijn om te gaan biljarten of wil je gewoon een keer de sfeer proeven, kom dan eens langs gedurende de openingstijden (zie programma). Iedereen is welkom, leden en niet- leden.

Biljarten is voor iedereen geschikt, wat wil zeggen dat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan deelnemen aan elke spelsoort.
Biljarten is ook een sociale sport en is eigenlijk voor iedereen weggelegd. Je kunt het spelen op recreantenniveau (gewoon een potje biljarten onder het genot van een drankje) tot het hoogste niveau (eredivisie).
Mocht je denken:” biljarten leer ik nooit”, geen nood! Binnen de vereniging zijn er altijd wel leden die je de beginselen van het biljartspel kunnen leren.

Er wordt zowel op recreatief als amateursport niveau gespeeld. Zie het programma voor de wedstrijden en clubdagen.
BV Carambole is ook aangesloten bij de KNBB (Koninklijke Nederlandse Biljart Bond) en valt onder het Gewest Midden Nederland en het district Betuwe-Veenendaal. Dit district omvat de gebieden Neder-Betuwe, Tielerwaard, Vijfheerenlanden en Veenendaal. Ook wordt er gespeeld in de ouderenbond Rijn Vallei. Deze speeldagen zijn op de woensdag middag, voor alle niveaus. 

Kom gerust langs om onze mooie vereniging te bezichtigen. Iedereen is welkom, leden en niet leden.

Lidmaatschap:

Voor ondersteunende leden en senioren middag competitie 65 euro per jaar. Alle overige 125 euro per jaar. Inschrijving kan via de knop inschrijven.