50 jarig bestaan

Welkom op de website van Biljartvereniging Carambole ter gelegenheid van ons 50-jarig jubileum! We zijn verheugd om deze mijlpaal te delen en onze rijke geschiedenis te vieren.

Vijftig jaar geleden begon onze vereniging als een groep vrienden die hun passie voor biljarten wilden delen. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een hechte gemeenschap van biljartliefhebbers die samen trainen en wedstrijden spelen. We hebben vele successen gekend, talloze wedstrijden en toernooien gespeeld en (biljart)vrienden gemaakt.

Op deze website willen we jullie een inkijkje geven in de geschiedenis van onze vereniging en de hoogtepunten delen die we hebben bereikt. We hebben voor de jubileum avond foto’s en verhalen verzameld van de afgelopen vijftig jaar, waarmee we hopen jullie een beeld te geven van hoe onze vereniging zich heeft ontwikkeld.

Op 30 september 2023 organiseren we een feestavond in ons clubhuis, waar we samen terugblikken op ons verleden, de successen vieren en vooruitkijken naar de toekomst. We hebben verschillende activiteiten gepland.

We nodigen daarom ook alle sponsoren, huidige, toekomstige en voormalige leden van onze vereniging uit om bij deze bijzondere gelegenheid aanwezig te zijn en samen herinneringen op te halen. Bezoek onze website regelmatig voor meer informatie over het evenement en hoe je je kunt aanmelden.

We zijn trots op onze vereniging en kijken uit naar nog eens 50 jaar vol met gezelligheid, plezier en successen, maar vooral ook veel nieuwe leden. Laten we samen ons 50-jarig jubileum vieren en toosten op nog vele jaren van biljartplezier!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *